Lori Hoxha i rikthehet zakonit të vjetër (Foto)

Fashion bloggerja, Lori Hoxha duket se i është rikthyer ‘zakonit të vjetër’.

Edhe pse në formë të shkëlqyer trupore, ajo dëshiron që të vazhdojë të jetë po ashtu. Në një foto në Snapchat, bloggerja duket se ka rifilluar të ushqehet shëndëtshëm dhe në mënyrë dietike.

“Rikthim në vaktet dietike”, shkruan Lori në Snapchat.

lori_1474300172-7152927

Temat
Showbiz

Të afërta