20 vjet përpiqen të lindin një vajzë, por bëjnë një ‘skuadër futbolli’ me 13 djem (Foto)

Dëshirojnë shumë të lindin një vajzë, por në 20 vjet martesë arritën të krijonin një skuadër të vërtetë futbolli, duke ngjizur 13 meshkuj.

Irineu Cruz dhe bashkëshortja e tij, Jucicleide Silva janë një çift nga Brazili dhe me gjithë dëshirën e madhe, nuk kanë mundur të kenë një vajzë.

Por, familja mund të numërojë një skuadër të vërtetë futbolli me djem, nga të cilët më i madhi është 18 vjeç dhe më i vogli vetëm disa muajsh. Çifti, megjithatë kanë thënë se nuk do të dorëzohen derisa të sjellin në jetë vajzën e dëshiruara aq shumë.

Djemtë kanë të gjitha emra të futbollistëve të njohur si Ivaldo, Ruan, Ramon, Rincon dhe Riquelme./GazetaShqip

djemte1

djemte2

Temat
Fun

Të afërta