Shqipëri: Gruaja në këmbë, burri mbi kalë (Foto)

Shqipëria nuk është vetëm Tirana, ku makinat luksoze dhe lokalet mbizotërojnë të gjithë hapësirën.

Shqipëria e vërtetë në fakt ndodhet larg Tiranës, larg kryeqytetit në vendet ku njerëzit jetojnë thjeshtë.

Këto janë disa prej fotove që vijnë nga periferia shqiptare.

“Një grua duke ecur ndërsa mban një çantë me ushqime dhe tërheq burrin e saj të hipur mbi kalë në fshatin Beragozhd afër Pogradecit, në juglindje të Shqipërisë”.

burri-ne-kale-1-700x508

burri-ne-kale-3-700x517

Temat
FunRajon

Të afërta