Kylie del nga hija e Kim, tashmë “kërcënon t’ia marrë fronin” (Foto)

Me krijimin e imazhit të saj dhe sigurimin e një numri të madh të fansave, Kylie Jenner tashmë ka dalë nga hija e motrave të saj të popullarizuara.
19-vjeçarja madje ka dëshmuar se mund ta rivalizojë edhe të famshmen Kim Kardashian me asetet që posedon në trupin e saj.

kylie4-1_1472905858-1160874

kylie2f-1_1472905858-2216371

kylie3a-1_1472905858-3698475

kylie2-1_1472905858-4873587

kylie3-1_1472905858-5689351

Temat
Showbiz

Të afërta