Kosova në ballinën e FIFA-së (Foto)

FIFA ka befasuar duke publikuar një fotografi të Përfaqësueses së Kosovës në ballinën e faqes së saj zyrtare.

FIFA ka pasqyruar Përfaqësuesen e Kosovës në ballinën e faqes së saj zyrtare.

Kosova do të marrë pjesë për herë të parë në kualifikimet e një Kampionati botëror.

Dhe, kjo ka bërë që një fotografi e sulmuesit Albert Bunjaku të paraqiten në fotografinë kryesore të FIFA-së.

Kosova do ta zhvillojë ndeshjen e parë kundër Finlandës, të hënën, në eliminatoret e “Kampionatit botëror 2018”.

20160901111716557646

19-10-650x358

Temat
SportVend

Të afërta