Meshkuj, dëshironi të dukeni seksi? Ndiqni këto këshilla të gardërobës

Meshkuj, për t’u seksi tani është më lehtë se kurrë. Gjërat më të thjeshta që i bëni kanë shumë efekt te femrat, pavarësisht se këtë mund të mos e kuptoni.

Sidoqoftë, për t’ju ndihmuar të dukeni sa më seksi që është e mundur, vetëm ndiqni këto këshilla, sipas së cilave do të dukeni mashkulli më i përsosur për çdo femër.

Bluza e përsosur

Sado që i përsosur të jetë një mashkull, ai gjithmonë mund të duket ende më seksi vetëm duke e veshur bluzën e madhësisë dhe kualitetit të duhur. Merrni shembull nga mashkulli që shihet në fotografinë e mëposhtme.

1-483

Kostum i qepur mirë

Meshkuj, për t’u dukur seksi në një kostum, është mirë që ta merrni atë të kualitetit të lartë dhe ta qepni tek një rrobaqepës profesionist.

2-292

Syzet rrethore me guaskë breshke

Për një pamje seksi që thotë “Hej vajzë, sytë më janë dëmtuar nga leximi i tepërt. Jam i mençur dhe do t’i shpjegojë të gjitha gjërat, por vetëm nëse e kuptoj që je me të vërtetë e interesuar”

3-251

Bokseret!

Asnjë e brendshme tjetër nuk është e pranuar! Vetëm ky lloj! Pikë.

4-171

Këmishë me buton të pa përthekuar dhe me mangë të mbështjella

Screenshot_2-8

Këmishë e zakonshme e cila bën të dukeni sharmant

Screenshot_3-4

Temat
Fun

Të afërta