Deputetët që do të votojnë pro demarkacionit tash i kërcënon edhe AKSH-ja!

Po ashtu AKSH bën thirrje edhe palës malazeze që mos të pajtohet me një marrëveshje të tillë sepse “kjo do të thotë luftë mes dy popujve”.

E ashtuquajtura Armata Kombëtare Shqiptare kërkon nga deputetët e Kuvendit të Kosovës që mos ta votojnë demarkacionin me Malin e Zi.

“Deputetët të cilët votojnë pro marrëveshjes me Malin e Zi do të trajtohen si tradhtarë dhe do të mbahen mend si të tillë”, thuhet mes tjerash në një deklaratë që ka ardhur në adresë të Agjencisë së Lajmeve KosovaPress me emrin e Bashkim Shqipëria.

Në mes tjerash në këtë deklaratë thuhet edhe se “AKSH është duke vëzhguar dhe se do të qëndrojë në pikat e caktuara”.

Po ashtu AKSH bën thirrje edhe palës malazeze që mos të pajtohet me një marrëveshje të tillë sepse “kjo do të thotë luftë mes dy popujve”.

Më poshtë po botojmë deklaratën e AKSH-së dërguar mediave në formë fotografie:

aksha

Temat
LajmeVend

Të afërta