Ja çka i shkruan Neres për Sabriun një adhuruese nga Gostivari…(Foto)

Të gjithë e duan, e dëgjojnë e nderojnë Sabri Fejzullahun, që mbetet legjendë e muzikës, e atmosferës, e freskisë dhe energjisë rinore, shkruan “Kosovarja”.

Sabriu është këngëtari që i mbush sallat, por para së gjithash di ti mbush zemrat.

Ka adhurues kudo, në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni e Diasporë, jo vetëm për faktin se është prej 50 vitesh në skenë, por për arsye se këngët e tij janë hite.

Sabriu e ka edhe një adhuruese të veçantë nga Gostivari, që është Sylbia. Sylbie Osmani, i ka dedikuar fjalët më të bukura për këngëtarin e saj të zemrës dhe ato ja ka dërguar bashkëshortes së Sabriut, zonjës Nera.

Në “Kosovare” lexoni se çka shkruan ajo:

sabr

sab

Temat
Showbiz

Të afërta