Apple vjen në 2017-ën me 3 iPad të ri

Apple raportohet se është duke planifikuar të nxjerrë në shitje në vitin 2017 një iPad Pro të ri me madhësi ekrani 26.5 cm.

Lajmi vjen nga analisti i kompanisë, Ming-Chi Kuo, i cili gjithashtu shton se ndryshimiet ‘revolucionare’ që do të sjellë iPad i ri ishin menduar të vinin në 2018.

“Ne presim tre iPad të ri që do të lançohen në fillim të vitit 2017 : 12.9 iPad Pro 2 me madhësi 10.5 inch, iPad Pro & low-cost 9.7 iPad. Mendohet se ata do të kenë një ekran AMOLED dhe një proçesor A10X”, shkruan Kuo për linjën e iPad 2017.

92436-SWChiW7YTY

Temat
Teknologji

Të afërta