A do të ecnit në këtë rrugë?

Një tjetër rrugë e “frikshme” është ndërtuar në malet e Kinës, duke tërhequr me mijëra turistë. Në malin Tianmen është hapur një rrugë e gjitha prej qelqi dhe ndodhet...

Një tjetër rrugë e “frikshme” është ndërtuar në malet e Kinës, duke tërhequr me mijëra turistë.

Në malin Tianmen është hapur një rrugë e gjitha prej qelqi dhe ndodhet mbi një humnerë 1400 metra e lartë.

Ajo u hap më 1 gusht dhe mirëpret vendasit dhe turistët për ta vizituar. Ura është 1.5 m e gjerë dhe iu jep turistëve në pamje krejt ndryshe të vendit, raporton “People’s Daily Online”.

Siç shihet edhe nga fotot, personat që vizitojnë këtë rrugë, kanë të veshur disa këpuca të veçanta. Ata ecin avash dhe me kujdes. Ka disa prej tyre që shmangin shikimin poshtë, pasi kanë frikë.

Temat
BotëFun

Të afërta