Mendohet se Putin është i pavdekshëm (Foto)

Sipas teorive konspirative, Vladimir Putin, Presidenti i Rusisë, është i pavdekshëm. Kjo pasi disa fotografi të ndryshme ndër vite, shfaqin një person me pamje të Putinit, të cilat kanë...

Sipas teorive konspirative, Vladimir Putin, Presidenti i Rusisë, është i pavdekshëm.

Kjo pasi disa fotografi të ndryshme ndër vite, shfaqin një person me pamje të Putinit, të cilat kanë bërë që të shfaqen teori konspirative se Putin është në fakt i pavdekshëm.

Një “e vërtetë e fundit” e zbuluar nga Diclose.tv, ka vendosur fotografinë e Vladimir Putin në një moshë më të re së bashku me dy fotografi të tjera të viteve 1920 dhe 1941 respektivisht – duke i ftuar lexuesit që t’i krahasojnë ato, transmeton Gazeta Express.

Koncepti se Putin është i pavdekshëm dhe se interneti ka dëshmi për këtë, ka kohë që sillet nëpër internet. Për shumicën e njerëzve, kjo është pak qesharake.

Temat
Fun

Të afërta