Nusja shqiptare, hyrje spektakolare me motor në dasmë (Video)

Një nuse shqiptare ka zgjedhur që të bëjë një hyrje vërtetë të veçantë në ditën e saj të dasmës. Video e dërguar nga adresë të tvklan.al. tregon momentin kur...

Një nuse shqiptare ka zgjedhur që të bëjë një hyrje vërtetë të veçantë në ditën e saj të dasmës.

Video e dërguar nga adresë të tvklan.al. tregon momentin kur vajza nga Malësia e Madhe, cila quhet Besjana ka hyrë në lokalin ku do të organizohej banketi, mbi një motor duke befasuar të gjithë të pranishmit.

Dasma është mbajtur më 24 Korrik 2016 në Koplik të Malësisë së Madhe.

Duhet se kohët e fundit çifte shqiptare kanë marrë përsipër që të argëtojnë dhe befasojnë të ftuarit me hyrje spektakolare në dasmë.

E tillë ishte dhe ajo ku çifti surprizoi dasmorët oasi zbriti nga një vinç me lartësi 50 metra.

Temat
Fun

Të afërta