Kur Kryeministri ia huç datës së pavarësisë (FOTO)

Hiç më pak se kryeministri i vendit, Isa Mustafa, ia ka huç datës së shpalljes së Pavarësisë së vendit. E ka bërë më të moçme se sa që është. E ka çuar atje kur Kosova në fakt u çlirua.

Mustafa ka shkruar “17 vjet nga shpallja e Pavarësisë”, në vend të “8 vjet nga shpallja e Pavarësisë”, në një postim në Facebook ku ka kritikuar opozitën dhe ekspertët në debatin mbi demarkacionin.

Megjithatë e ka përmirësuar më pas këtë gabim.

20160730084959258646_1469870136-6895399

Temat
LajmeVend

Të afërta