Lyrical Son publikon me videoklip këngën “I re pishmon” (VIDEO)

Lyrical Son sjell me videoklip këngën ‘I re pishmon’ nga albumi “Rapsodët n’rap t’sodit”.

Kënga e radhës që është realizuar me videoklip nga albumi shumë i suksesshëm i PINT “Rapsodët n’rap t’sodit”, është ajo e Lyrical Son, “I re pishmon”.

Kjo është këngë e realizuar nga BigBang dhe Lyrical Son ndërsa për videoklipin është përkujdesur Entermedia.

Lyrical-Son-650x358

Lyrical Son

Lyrical

Temat
Showbiz

Të afërta