Fytyra e vërtet e Adelina Ismailit. A ka realisht operacione? (Foto)

Ndër vite është spekuluar shumë në lidhje me këngëtaren Adelina Ismaili, aq sa historitë rreth saj u kthyen në “legjenda urbane”.

Epo, ajo e ka diktuar showbizin vendor dhe për më shumë se dhjetë vite ishte figura më potente e skenës sonë muzikore.

Është komentuar shumë edhe pamja e jashtme e Adelines, e ka pasur zëra edhe se ajo ka realizuar ndërhyrje të kirurgjisë plastike.

Gjykuar nga fotot e adoleshencës së hershme, del se Adelina është origjinale. Diferencën e bëjnë vetëm aplikimet e ndryshme të grimit.

adelina_1469730458-258166

adelina1_1469730452-983636

adelina3_1469730434-196187

Temat
Showbiz

Të afërta