Do na mungojë ‘Zogu i Tiranës’, Aldo: Më vjen për të qarë, erdhe si ‘zoçkë’ e vogël! (Foto)

‘Zogu i Tiranës’ i jep lamtumirën emisionit ‘Aldo Morning Show’, në të cilin është pjesë prej shumë vitesh.

Sot ka qenë dita e fundit që Hermes Nikaj doli në këtë emision përpara ekranit të Klan. Por ‘suksesi’ i tij nuk mbaron me kaq. Ai zbulon planet e reja që do të vijnë në shtator. Duket se ‘Zogut’ do t’i besohet një tjetër projekt dhe siç tha edhe ai, nuk do të largohet nga ky televizion.

Urimin e veçantë ja bëri moderatori i emisionit Aldon Lipe i cili njihet për humorin dhe karizmat që bën me gazetarin Nikaj.

“Zogu do na mungosh. Të uroj të shkosh lart e më lart. Erdhe si zoçkë e vogël këtu dhe je bërë një zog me flatra. Të rrosh e të na kujtosh. Më vjen për të qarë..”

E ndërsa ‘Zogu i Tiranës’ u emocionua tej mase nga fjalët e moderatorit, falënderoi edhe ai emisionin ku është rritur dhe sipas tij ka marrë audiencë maksimale.

zogu-i-tiranes1

Temat
Showbiz

Të afërta