Afrona drekon e vetme pa Bleron, çfarë ka ndodhur ? (Foto)

Janë më të përfolurit e kohës së fundit, është fjala për Bleron dhe të dashurën e tij Afronën.

Vazhdimisht publikojnë foto pranë sëbashku, ndonëse ndonjëherë edhe foto të njëri-tjetrit.

Kësaj radhe Afrona ka postuar një foto në Insta, duke drekuar, por ajo që lë nën dyshime është mos prania e Bleros.

dreka

afrona_1469801867-7131891

Temat
Showbiz

Të afërta