Të paktën 68 të vrarë dhe disa të zhdukur nga vërshimet në Nepal (Foto)

Vërshimet dhe rrëshqitjet e dheut kanë vrarë të paktën 68 persona dhe kanë bërë që 15 të tjerë të zhduken tri ditët e fundit në Nepal, njoftojnë autoritetet lokale.

Ekipet e shpëtimit të përbëra nga ushtarë dhe oficerë policie kanë përdorur anije të gomës dhe helikopterë për t’i shpëtuar njerëzit nga majat e kulmeve dhe pemët, kështu ka thënë zëdhënësi i ministrisë së Brendshme të Nepalit, Yadav Koirala, raporton Reuters.

An army officer assists flood victims in Jhapa, Nepal, July 24, 2016.  Picture taken July 24, 2016. Nepalese Army/Handout via REUTERS

Army personnel help flood victims in Kapilvastu, Nepal July 26, 2016. Picture taken July 26, 2016. Nepalese Army/Handout via REUTERS

Flood victims take refuge on a tree as an army officer holds a rope to rescue them in Jhapa, Nepal, July 24, 2016. Picture taken July 24, 2016. Nepalese Army/Handout via REUTERS

Army personnel assist flood victims in Kapilvastu, Nepal July 26, 2016. Picture taken July 26, 2016. Nepalese Army/Handout via REUTERS

Temat
Botë

Të afërta