Shpella nënujore më e thella në botë

“Gropa e dragoit” besohet të jetë shpella nënujore më e thella në botë.

Shpella gjigande ndodhet në Detin e Kinës Jugore dhe sipas studiuesve ka një thellësi prej 300 metrash.

Shpella më e thellë nënujore mendohej se ishte në Bahamas, para zbulimit më të fundit të studiuesve kinezë të shpellës gëlqerore.

1469523248_HOLE1

1469523262_HOLE2

1469523289_HOLE5

1469523306_HOLE6

Temat
Fun

Të afërta