“Rasti Kumanova”, keqtrajtohet Sevdail Miftari

I akuzuari i “Grupit të Kumanovës”, Sevdail Miftari, është ankuar për lëndime trupore, ndërsa raportohet se pas kësaj në Gjykatën e Shkupit ka arritur edhe vetura e Ndihmës së Shpejtë, raporton Alsati.

Pasi që seanca zhvillohet me dyer të mbyllura, sepse po japin deklarata dëshmitarët e mbrojtur, lajmin për intervenimin mjekësor, e ka konfirmuar avokati mbrojtës, Asmir Alispahiç.

Sipas Alispahiçit, Miftari është keqtrajtuar nga policia gjatë transportit.

Familjarët dhe avokatët që nga fillimi i procesit kanë alarmuar se të burgosurit e rastit të Kumanovës vazhdimisht po keqtrajtohen nga policia. Megjithatë, deri më tani për asnjë nga përfaqësuesit e policisë nuk është ngritur ndonjë procedurë./GazetaExpress/

Temat
LajmeRajon

Të afërta