Ndryshimet ndër vite të Hashim Thaçit (Foto)

Pamja e jashtme e presidentit Hashim Thaçi, ka ndryshuar shumë këto vite.

Ju sjellim një fotoreportazh, ku mund të shihni sesi ka ndryshuar pamja e presidentit, duke u nisur që nga rinia e hershme e tij.

Sidomos në sy binte modeli i flokëve të Thaçit dhe ballukja e bëshme, e cila është reduktuar dukshëm gjatë këtyre viteve.

155 (1)

241

342

440

625

721

817

b040422n NAC Visit to KFOR Meeting with Kosovo Albanian political leaders Centre and right: President of the Assembly Hashim Thaci with Lt. Gen. Holger Kammerhoff (Commander KFOR).

b040422n
NAC Visit to KFOR
Meeting with Kosovo Albanian political leaders
Centre and right: President of the Assembly Hashim Thaci with Lt. Gen. Holger Kammerhoff (Commander KFOR).

KOSOVO. Pristina. 30/10/2000. Hashim Thaci (centre) ex Commander of the Kosovo Liberation Army and leader of the PDK at a press conference in pristina. ©Andrew Testa for the New York Times

KOSOVO. Pristina. 30/10/2000.
Hashim Thaci (centre) ex Commander of the Kosovo Liberation Army and leader of the PDK at a press conference in pristina.
©Andrew Testa for the New York Times

1114

1212

13

Temat
Showbiz

Të afërta