Komentuesit “kapen”, a përdor apo jo Albana ‘Photoshop’?! (Foto)

Prezantuesja Albana Osmani është duke vazhduar qëndrimin e saj në Barcelonë.

Por përpos qëndrimit atje, ajo përkujdeset që të gjithë ndjekësit e saj të kenë çfarë të shohin. E veshur me shumë stil, Albana i ka mundësuar vetes që të zbulojë këmbët dhe pak gjoksin kështu për t’u dukur më tërheqëse.

Ndërsa janë pikërisht komentuesit e saj të cilët vazhdojnë të kundërshtojnë njëri-tjetrin, se a ka përdorur apo nuk ka përdorur Albana ‘Photoshop’ për t’u zgjatur në fotografi, transmeton Indeksonline.

Por mesa dihet ajo është vërtetë vetë aq e gjatë, dhe aq e kujdesshme për trupin sa t’i bëjë të tjerë të dyshojnë se si arrin të duket kaq seksi.

ooo

xzcxzc

Temat
Showbiz

Të afërta