I zë çadrën në plazh, adoleshentja shqiptare përzë me shqelma nënën me fëmijë (Video)

Skandale në plazhe nuk kanë të sosur. Përpos faktit që në plazhet publik dalin edhe pushues gjysmë nudo në sy të fëmijëve, tashmë ato gjejnë edhe shkaqe të tjera, siç janë çadrat.

Kështu ka ndodhur në plazhin e Borshit, ku një pushues ka denoncuar një video ku siç shikohet një vajzë adoleshente zihet me shqelma me një grua për shkak të një çadre.

Zënka ka degraduar mes femrave. Ku është dashur ndërhyrja e një burri dhe më pas policisë së plazhit për të ‘sheshuar gjakrat’, transmeton jetaoshqef.

Dialogu i vajzës dhe gruas

Vajza: Mos e prek atë moj…

Gruaja: na, na…

Vajza: Preke dhe një herë po të them…

Gruaja: Ik se kam gocën e vogël…

Vajza: Preke dhe një herë me dorë e do ta shikosh..

Gruaja :Ik mos lëmë nam këtu, ik…

Mesazhi i denoncuesit

“Ja cbehet n borsh per punen e cadres. U zun nen e bij pasi plazhistja u ul n cadren e tyre duke mos ditur qe cadra esht e asaj vajzes. Goca me te verdha ka mama ate gruan me fustanell qe hodhi komerdaren roz. Cadra esht e tyre. Po cadra ishte e tyre dhe plazhistja nuk e dinte. Vajza i erdhi n ndihm te emes. Po cadra ishte e tyre dhe plazhistja nuk e dinte. Jo zotria ishte burri i asaj gruas me robananjo roz dhe sherri u nderpre me aq pasi erdhi dhe policia dhe plazhistja me burrin qe kishte dhe femin n krah u larguan.

Temat
LajmeRajon

Të afërta