Shkarkohet Petrit Selimi

Qeveria e Kosovës ka shfuqizuar vendimin e Qeverisë nr. 09/87 të 13 majit, ku Petrit Selimi ishte emëruar koordinator i Mileniumit Sfidat e Mijëvjeçarit.

Kryeministri i Kosovës ka thënë se për këtë vendim kanë marr vërejtje nga Agjencia Kundër Korrupsionit dhe për këtë do të shfuqizohet ky vendim, raporton lajmi.net.

Mileniumi i Mijëvjeçarit u tha se do të udhëhiqet nga stafi civil.

Petrit Selimi

Temat
LajmeVend

Të afërta