Kush tha se kafshët nuk buzëqeshin? (FOTO)

Njerëzit shpesh thonë se kafshët nuk mund të mendojnë dhe të qeverisen tërësisht nga instinktet e tyre.

Por kur shikoni këto fotografi, ju me të vërtetë do ta besoni këtë gjë.

Vetëm shikoni në rangun e emocioneve që ata shprehin, lumturia në sytë e tyre?

Fotografitë e mëposhtme vërtetojnë që kafshët me të vërtetë dinë të qeshin dhe të ndajnë emocionet e tyre me të gjithë ne:

3831405-18031-R3L8T8D-650-c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c26-1469009552-650-36f54244ad-1469111261

3831355-1372955854_tumblr_mp4m1qh4vw1s1h5c9o1_500-650-5455c14df3-1469111261

3831305-ZcL_RDBCwVg-650-c668f1c29d-1469111261

3831455-041115_1011_4-650-7d9943b26f-1469111261

3831505-1372955868_tumblr_mmaujtb0r81s1h5c9o1_1280-650-09a6389599-1469111261

3831655-2IOixHX-650-c5d0cedfc4-1469111261

3832055-1461957753_smile-animals-15-650-3bec3c9d17-1469111261

3832005-7186FEE9-C34C-4FEA-AD3F-D28E489773D4-1-650-be0c188d88-1469111261

3831955-0015-015-Rybka-ulybaetsja-650-c1c1f3c3c8-1469111261

3831855-kXf4R__t3Ww-650-3575efe566-1469111261

3831805-PicsDesktopnet_167-1469008307-650-04d1ba3c61-1469111261

3831755-57993_original-1469007862-650-c004ce6efb-1469111261

3831705-8456f75640b1cd82b7d7a146ecb671c3-650-a53b883ae8-1469111261

Temat
Fun

Të afërta