“Kur ia bën gropën tjetrit, bie vetë në të” (VIDEO)

“Kur ia bën gropën tjetrit, bie vetë në të”, thotë një shprehje popullore që ne e përdorim shpesh.

Duket se në një moment që do të shihni në videon më poshtë, ka ndodhur pikërisht kjo.

Në këtë video shihen dy djemë të rinj në një pishinë, ku njëri dëshiron ta rrëzojë mikun e tij në pishinë duke e rrëzuar nga prapa por në fakt kjo dështon, ai rrëzohet dhe bie vetë në pishinë.

Më poshtë shiheni videon:

https://www.youtube.com/watch?v=0WtN7ms7mFo

Temat
Fun

Të afërta