Punëtorët që i shpëtuan vdekjes për një fije floku (Video/Foto)

Të gjithë kanë arsye për t’i thirrur punëtorët profesionistë për të rregulluar gjerat e prishura, por edhe profesionistët nganjëherë ia huqin, shumë bile.

Siç edhe këto foto e dëshmojnë, edhe ata e kanë vënë shëndetin dhe sigurinë e tyre në rrezik duke i shmangur rregullat e punës të cilat bëjnë që ne të jemi të sigurt në punë, shkruan Mial, përcjell Express.

Nga prerësi i pemëve, te mekaniku, saldatorët dhe ndërtimtarët – gjithmonë ekziston dikush i cili i mbyll sytë para rregullave.

Dhe, si zakonisht, ekzistojnë edhe amatorët, të cilët shpesh dështojnë të kuptojnë se çfarë janë duke rregulluar, e lere më të kuptojnë se si ta bëjnë atë në mënyrë të sigurt.

Prandaj, para se t’ia filloni punës, hidhjani një sy këtyre fotografive thjesht për t’u siguruar se nuk do ta bëni gabimin e njëjtë.

3671775a00000578-3700482-image-a-71-1469062046075_1469099824-3125335

3671779800000578-3700482-image-a-65-1469062019593_1469099824-7812533

3671767000000578-3700482-image-a-66-1469062026549_1469099824-2480477

366b4db000000578-3700482-image-a-67-1469062030853_1469099824-7006940

3671775200000578-3700482-image-a-70-1469062042189_1469099824-8100333

367177ca00000578-3700482-image-a-68-1469062034644_1469099824-5582246

366b4d8800000578-3700482-image-a-64-1469062014467_1469099824-2245230

366b4cd000000578-3700482-image-a-69-1469062037966_1469099824-4988683

Temat
Fun

Të afërta