Rikthehet Miley Cyrus, tashmë i këndon dashurisë së vërtetë

Pas një mungese të gjatë në muzikë, Miley Cyrus ka publikuar bashkëpunimin e saj me grupin amerikan të muzikës R&B Lolawolf, të titulluar “Tear Drop”.

Miley vjen në këtë projekt të ri muzikor fuqishëm teksa këndon vargjet: “Përjetësia është is Jezusi, është thjesht/Diçka tek e cila e kemi bërë veten tonë të besojmë/Pra, e bën, ndoshta, vdekjen tonë pak më të frikshme.”. Më pas Cyrus thotë: “Dashuria nuk është një lojë dhe nëse është kështu, unë nuk dua të luaj”.

1401x788-GettyImages-499679412-650x358 (1)

Miley Cyrus

Fatkeqësisht, kënga ndodhet vetëm në Apple Music dhe Tidal, kundrejt një pagese të caktuar që varion nga 1,29$ në 9,99$.

Temat
Showbiz

Të afërta