KEDS: Këto qytete të Kosovës nesër do të ketë shkyçje

KEDS-i njofton për ndërprerjet e rrymës që do të ketë nesër.

Ferizaj

1.

Më 24.07.2016 ( e dielë ) në TS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

LP 10 kV Zona Industriale (Kodi: 41000009) nga ora 09:00 deri në orën 11:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin konsumatorët komercialë në Magjistralen Prishtinë – Ferizaj.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ekipet e Montingut, dislokime për nevojat e Bechtel Enka (punime ne autostradën Arbër Xhaferi).

2.

Më 22.07.2016 ( e premte ) në TS 35/10 kV Magure (Vrellë) do të shkyçet:

LP 10 kV Fshatrat – Magure (Kodi: 41048002) nga ora 10:00 deri në orën 11:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: konsumatorët komercialë dhe fshatrat: Magurë, Medveci, Qylaga, Torina, Poturovci, Blinaja, Dobraja e Vogël, Dobraja e Madhe, Blinaja dhe Gllanica.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS –it, vendosja e shtyllave në LP 10 kV.

Gjakovë

1.

Më 21.07.2016 ( e enjte ) në TS 110/10 kV Gjakova 2 (Kodi:810) do të ketë shkyçje totale nga ora 06:00 deri në orën 06:05

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: Drenica, Minatori, Shote Galica, Azem Hajdari, Aleksandër Mojsiu, Besim Bishtazhini, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Faik Konica, Gjergj Fishta, Hysni Dobruna, Hasan Prishtina, Haki Taha, Korab Bingjija, Londra, Migjeni, Naim Ferizi, Orize 3,5,6,7,8 (Banesa kolektive), Skenderbeu, Washingtoni, Yjet e Erenikut, Yll Morina, Qarshia e vogël, qyteti (një pjesë), Qendra, Elektromotorri dhe fshatrat: Berkoci i Epërm, Raq Moglica, Firza, Vogova, Zhubi, Zylfaj, Prushi, Berkoci i Ulët, Godeni dhe Smaqi.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ekipet e KOSTT-it, punime në Transformatorin T2 dhe në Stabilimentet e NS 110/10 kV Gjakova 2.

2.

Më 21.12.2015 ( e dielë ) në TS 35/10 kV Malisheva do të shkyçet :

LP 10 kV – Kijeva (Kodi:82082007) prej orës 09:00 deri në orën 12:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kijeva, Balinca, Gollobovci, Stapanica, Plloqica, Mleqani, Bubaveci dhe Llozica.

Shkyçja bëhet për shkak të punimeve nga ana e nënkontraktorit të KEDS-it, Projekti i KEDS-I, punëkryersi Elektrodoni – BB.

Mitrovicë

1.

Më 21.07.2016 ( e enjete ) në TS 35/10 kV Shupkovci do të shkyçet:

LP 10 kV Kqiqi (Kodi:71074002)nga ora 10:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kqiqi, Shupkovci, Zasella dhe Smrekonica.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it, përforcimi i rrjetit 10 kV.

Prishtinë

1.

Më 21.07.2015 ( e enjte ) në TS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet:

Dalja 10 kV Plemetin (Kodi:15019003) prej orës 11:00 deri në orën 11:30.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Plemetini, Hamidia, Bivolaku, Leshkoshiqi (një pjesë), Gllavotini, Bivolaku, Strovci, Zhilivoda dhe Bequku.

Dalja 10 kV Lumi i Madh (Kodi:15019006) prej orës 11:30 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lumi i Madh, Stanovci i Epërm, Stanovci i Ulët, Millosheva (një pjesë), Brezhnica (një pjesë), Babimofci (një pjesë).

Dalja 10 kV Prugovci (Kodi:15019008) prej orës 12:00 deri në orën 12:30.
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prugovci, Llazareva (një pjesë), Bakshia (një pjesë), Raskova, Vranidolli (një pjesë) dhe Lebana (një pjesë).

Dalja 10 kV Shkabaj (Kodi:15019002) prej orës 12:30 deri në orën 13:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Inter AS Petroll, Al Petrol, Subotiçi (një pjesë), Mazgiti (një pjesë Lagjja rr. Sekiraça) rr. Hasan Prishtina (një pjesë) – Obiliq (një pjesë).

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, shqyrtimi i mbrojtjeve rele.

Gjilan

Më 21.07.2016 ( e enjte ) në TS 35/10 kV Gjilani I do të shkyçet:

LP 10 kV Uglari (Kodi: 60060016)nga ora 11:00 deri në orën 15:30.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS Kolektori, Muhaxherët e Malishevës, Uglari, Pogragja, Inatoci, Bilinica, Stublina, Sllubica, Llovca, Ujësjellësi – Llovcë.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS –it, vendosja e shtyllave në LP 10 kV.

Prizren

1.

Më 22.07.2016 ( e premte ) në TS 35/10 kV Dragash do të shkyçet :

LP 10 kV Restelica (Kodi : 30036002) nga ora 09:00 deri në orën 12:00 dhe nga ora 15:00 deri në orën 18:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lubovishta, Kukjani, Vranishta, Mlika, Glloboqica, Krusheva, Zlipotoku dhe Restelica.

2.

Më 23.07.2016 ( e shtunë ) në TS 35/10 kV Dragash do të shkyçet:

LP 10 kV Restelica (Kodi : 30036002) nga ora 09:00 deri në orën 12:00 dhe nga ora 15:00 deri në orën 18:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lubovishta, Kukjani, Vranishta, Mlika, Glloboqica, Krusheva, Zlipotoku dhe Restelica.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të nga ana e punëkryersit Electra në bazë të pëlqimit elektro-energjetik të KEDS-it .

Temat
LajmeVend

Të afërta