Ja si u duk Dafina në dasmën e shoqes (Foto)

Këngëtarja, Dafina Zeqiri, pavarsisht angazhimeve që ka ka dëshmuar që për nuk lë vet shoqërin e afër në momente të veqanta.

Së fundi shoqja e saj është martuar dhe ajo përmes një postimi në llogarin e saj në Instagram ka njoftuar nsjeksit e saj se si është dukur në këtë organizim.

image

Temat
Showbiz

Të afërta