Pokemon Go dyfishon aksionet e Nintendo

Aksionet e Nintendo-s së Japonisë, janë ngritur edhe për 14% ditën e martë, që nënkupton më shumë se dyfishimin e kapitalit të ndërmarrjes në 42.5 miliardë dollarë që nga dalja në treg e lojës Pokemon Go në SHBA.

Suksesi fenomenal i kësaj loje, tashmë e vlefshme në 35 shtete ku përfshihet shumica e Evropës dhe Kanadës, ka shkaktuar blerje masive të aksioneve në Nintendo duke befasuar edhe ndërmarrësit e zakonshëm.

maxresdefault

pokemon-go-nick_statt-screenshots-1.0

pokemon-go-nick_statt-2016-1.0.0

Temat
Teknologji

Të afërta