Momenti kur dy tanke të puçistëve kalojnë mbi protestuesin (Video)

Protestuesit që u thirrën nga Erdogani për ta mbrojtur pushtetin e tij mbrëmjen kur u organizua përpjekja për grusht shtet, bënë gjithçka për ta ndaluar.

Disa prej tyre u dolën edhe tankeve të grupit të ushtarëve puçist për t’i ndaluar ata, shkruan lajmi.net

Por kjo që do të shihni në video, do t’ju lë pa mend. Protestuesi i del tankut përpara dhe nuk ikë nga rruga edhe kur i afrohet makina ushtarake. Ai shtrihet në asfalt dhe tanku kalon mbi të, por shpëton nga shtypja.

Pritni pak, kjo nuk është e gjitha. Një tank tjetër vjen sërish dhe e njëjta gjë përsëritet. Protestuesi shpëton sërish.

turqi-650x358 (1)

Temat
BotëLajme

Të afërta