Kur aeroplani niset nga plazhi (Video)

Turistët në ishullin grek të Skjatosu janë përshkuar nga pluhuri, rëra dhe gurët, pasi një aeroplan aderoi nga plazhi.

Aeroplani në plazhin Ksanemos u bë një lloj tërheqje turistike në Skjatosu, pasi aeroporti ishte shumë afër turistëve. Por, menjëherë ndodhi një gjë shumë kurioze kur ata u mbuluan nga rëna. Përkundër shenjave paralajmëruese vizitorët nuk largoheshin nga vendi.

dsd

Një video e postuar në rrjetin social YouTube tregon se si turistët përshëndetnin një Boeing 757, e disa prej tyre nuk ishin të vetëdijshëm për fuqinë e këtij aeroplani të madh.

Temat
Fun

Të afërta