Kim Kardashian dhe Kanye West rrezikojnë 3 vjet burg, ja pse

Kim Kardashian dhe Kanye West rrezikojnë deri në tre vjet burgim.

Kjo pasi ekipi mbrojtës i këngëtares Taylor Swift do ti padisë ata për shkak të incizimit pa leje të një telefonate mes saj dhe Kanyas.

“Ekipi i Taylor beson se Kanye dhe Kim kanë thyer ligjin. Ata kanë nisur një mision për të shkatërruar Taylor Swift, por mund të ketë pasoja të mëdha sepse kanë bërë thirrjen telefonike nga Kalifornia ku është e ndaluar incizimi i telefonatave pa leje”, ka thënë një burim për “The Sun”.

Nëse çifti zbulohet se ka thyer ligjin në Kaliforni, rrezikojnë të dënohen deri në 3 vjet burg.

Kanye-Kim-612x358

Temat
Showbiz

Të afërta