Bëri 20 operacione për një “pamje perfekte”

Të gjithë njerëzit kanë qëllime në jetë dhe dëshirojnë të arrijnë ato.
Disa dëshirojnë të udhëtojnë botën, të gjejnë një punë të mirë, të krijojnë familje apo të arrijnë sukses në jetë.

Por, ka prej atyre që do të bënin gjithçka vetëm për t’u dukur më mirë – ose më të përsosur, transmeton Gazeta Express.

E tillë është Aleira Avendano, një modele 26 vjeçare nga Venezuela e cila ka bërë rreth 20 operacione plastike në kërkim të përsosmërisë në trup.

Ajo bëri hundën operacion dy herë, gjinjtë katër herë, implant të prapanicës dhe operacione të tjera në trup. Ajo i bëri gjinjtë operacion për herë të parë kur ishte 19 vjeç dhe transformimi i saj i përhershëm erdhi disa vite pasi veshi një korsetë për të arritur një bel perfekt.

Tani ajo mendon se ka arritur pamjen e përsosur dhe publikon fotografi në llogarinë e saj në Instagram, aty ku shumë njerëz ia pëlqejnë ato.

Se si duket ajo pas operacioneve të shumta plastike, mund t’i shihni fotot më poshtë:

24c239f3-0cf0-48ac-b714-9bc07112df1e-desktop_1468879372-4339623

196b718d-84db-4b3e-97da-888c002355a7-desktop_1468879398-2371988

106d9e42-0131-4f4f-ad37-ba347f43cb64-desktop_1468879421-1632176

0e355aa2-7090-4e2d-8af8-c1580222472c-desktop_1468879447-472974

ea7b1f8b-a25a-430a-bcd9-030637de275e-desktop_1468879469-1895043

Temat
Fun

Të afërta