Vendet ku nesër s’do të ketë rrymë

KEDS-i ka njoftuar për ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër distrikte që do të bëhen me 19 korrik.

Ferizaj

Më në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

Dalja 10 kV Behtel&Enka (41000020) nga ora 12:00 deri në orën 13:30.
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Bechtel&Enka.

Arsyeja: shqyrtimi i mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kyçjes- shkyçjes etj.

Më 19.07.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

Dalja 10 kV Lipjani 2 (41000019) nga ora 14:00 deri në orën 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë një pjesë e Lipjanit dhe konsumatorët komercialë: Dino 1, Market Viva Fresh dhe FFB Trade.

Arsyeja: shqyrtimi i mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kyçjes- shkyçjes etj.

3.

Më 19.07.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet :

Dalja 10 kV Gaçkës (40042002) prej orës 10:00 deri në orën 13:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Musovit, Greme, Gaçka, Semaja, Burrniku, Bajnica, Kashtanjeva, Prushaj, Sllatina e Lepencit, TS-Afrim Tafa-Baicë (Fabrika e ujit), TS-Gurthysi 7 Shtatori-Isa Vishi.

Shkyçja bëhet për shkak të shtrirjes së përçuesit afër LP ekzistues 10kV në lagjen Bajram Curri.

4.

Më 19.07.2016 në NS 110/35/10kV Lipjan do te shkyçet:

Dalja 10kV Baza e Asfaltit kodi 41000005 nga ora 12:00 deri ne 13:00.
Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Jeta e re, Gracka e Vjetër, Topliqani, Gracka e Vogël si dhe konsumatorët komercialë të kësaj dalje 10kV.

Arsyeja e shkyçjes: punë të planifikuara, kyçja e trafostacionit të ri.

Gjilan

1.

Më 19.07.2016 në NS 35/10 kV Lladovë do të shkyçet:

Dalja 10 kV Zhegra prej orës 11:00 deri në orën 15:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lladova, Zhegra, Llashtica, Shurdhanët, Pidiq Haqët Selishta, Stanqiqi etj.

Arsyeja: ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

Gjakovë

1.

Më 19.07.2016 në NS 110/35kV Gjakova 1 do të shkyçet:

LP 35kV Hidrosistemi Radoniq, prej orës 12:00 deri në orën 13:00.
Gjatë shkyçjes së kësaj dalje pa furnizim me energji elektrike do të mbesë Hidrosistemi i Radoniqit.

Arsyeja e shkyçjes: kontrollimi i transformatorëve matës rrymor dhe I qarqeve sekondare.

Prishtinë

1.

Më 19.07.2016 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

Dalja 10 kV Llausha( 14000013) prej orës 12:00 deri në orën 12:30.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: energjizimi i trafostacionit te ri në fshatin Kërpimeh-Podujevë, sipas pëlqimit elektroenergjtik, nr: 5924.

Temat
LajmeVend

Të afërta