Shikoni si vjedh ky i ri paratë në një fast-food (VIDEO)

Një video është hedhur në Facebook tregon vjedhjen e parave të një Fast Food-i në Tiranë.

Aty tregohet një i ri që përfiton nga mungnsa e vëmendjes e punonjësit dhe rrëmben paratë që gjendeshin mbi banak.

Temat
LajmeRajon

Të afërta