Muratori i pakujdesshëm rrezikon jetën, duke punuar në këtë mënyrë bizare (Foto)

Ky punëtor ndërtimi nga Britania e Madhe, është emëruar si ‘ndërtuesi më idiot’, shkaku i vendit ku ka qëndruar derisa po punonte.

Ndërtuesi e ka mbajtur balancën sipër shkallëve metalike të vendosura në mënyrë horizontale, sipër një dere të hapur dhe një palete industriale, transmeton Telegrafi.

Nuk bëhet i ditur identiteti i burrit që ka rrezikuar në këtë mënyrë, derisa punonte në një lartësi të konsiderueshme.

Kjo fotografi që është bërë në Londër, ka ngritur debate rreth sigurisë së punëtorëve në punë.

Muratori

Muratori-780x439

Temat
Fun

Të afërta