Kinezët e kopjojnë Pokemon Go dhe e bëjnë hitin nr.1 në vend

Së fundmi, të gjithë janë duke folur për Pokemon Go edhepse loja nuk është lansuar në shumë vende të botës, përfshirë Kinën.

Ky fakt ka bërë që zhvilluesit kinez të prodhojnë klonin e Pokemon Go, aplikacion ky që është bërë më i kërkuari në dyqanin online App Store në Kinë.

City Spirit Go, kloni i Pokemon Go për nga dizajni ka një figurë e cila duket e ngjashme me Pikachu-në e Pokemonit.

Loja kineze kopjon shumicën e ideve të Pokemon Go. I vetmi dallim është se City Spirit Go nuk ka realitetin virtual të përfshir në të.

Në ndërkohë, ju duhet të lëvizni për të gjetur të gjithë Pokemonët dhe duhet të jepni lokacionin e juaj për të lëvizur nëpër lojë.

Pokemon Go është lansuar më 24 mars, pak ditë pasi Nintendo ka lansuar versionin beta të lojës në territorin japonez.

Temat
Teknologji

Të afërta