Ja si dukej Meda kur hyri dhëndërr (Foto)

Sigurisht që Meda ka ndryshuar shumë që nga dita kur ka filluar të merret me muzikë.

Ndoshta nuk e keni parë se si është dukur Meda si dhëndër, për ne ju sjell disa fotografi nga dita kur ai dhe Luljeta kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë në vitin 2008.

Meda sot është një nga këngëtarët më të pëlqyer shqiptarë, ndërsa ai dhe bashkëshortja e tij kanë krijuar familje ku së bashku kanë tre fëmijë.

10646921-765428933515984-6546193539198058018-n-1460966630-4597118_1468859340-4035702

Temat
Showbiz

Të afërta