Finlanda, Përfaqësuesja e Kosovës në Futboll

Kosova nuk ka zhvillim ekonomik përmes ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme , pa i aktivizuar sistemet e mëdha e që në këtë rast është Trepça.

Kështu, ka deklaruar në emisionin “Euro Tribuna”, në Tribuna Channel, me Menduh Abazin profesori universitar i ekonomisë, Musa Limani.

Ai ka pohuar se para luftës së fundit në vend Trepça ka qenë pol i zhvillimit ekonomik dhe se riaktualizimi i saj, përsëri do të bëntë të njëjtën gjë.

Sipas tij, tani jemi në një kohë kur kuadrot jo profesionale kanë shkelur kuadrot profesionale gjë që sipas Limanit nënkupton që truri intelektual po shkelet.

Trepca

Temat
LajmeVend

Të afërta