Alban Skënderaj – Dashuri me shikim të parë (Video)

Alban Skënderaj është një ndër më të preferuarit e publikut.

Këtë vit, që ende nuk ka mbaruar, ai ka qënë shumë pranë fansave të tij. “Unë dhe ti”, “Kam nevojë”, “Duart lart” dhe ëmbëlsira për në fund “Engjëll”, janë katër kryeveprat e tij. Megjithatë karakteristika më e rëndësishme e Albanit është goditja që ai bëri me herën e parë.Ishte “Top Fest 2”, në vitin 2005 momenti kur Albani doli për herë të parë në skenë, për të qëndruar përgjithmonë i preferuari i publikut. Ai rrëmbeu çmimin e parë asokohe me një këngë që ende sot rrënqeth zemrat e dashuruara.

Albani padyshim ishte një dashuri me shikim të parë!

Temat
Showbiz

Të afërta