Njihuni me ‘dhomat e iluzionit’, mashtruese për mendjen

Peter Kogler është një artist i cili ka aftësinë të transformojë hapësira të zakonshme në iluzione në të cilat realiteti duket se ‘lakohet’ dhe rrjedhë në mënyrë të panatyrshme.

Duke përdorur vija dizajni të llogaritura mirë, ai është në gjendje të krijojë iluzione në mure, dysheme dhe tavane.

Peter ka krijuar art të tillë për rreth 30 vite, me instalacione në mbarë botën, transmeton Gazeta Express.

Më poshtë mund ta shihni punën e tij të fundit në Muzeun e Arteve në Zagreb, si dhe disa në vende të tjera të botës.

tw-kogler02-670_1468776040-8311970

tw-kogler11-670_1468775924-8414689

tw-kogler12-670_1468775934-226800

tw-kogler09-670_1468775941-2739183

tw-kogler07-670_1468775950-9950691

tw-kogler05-670_1468775965-5865329

tw-kogler03-670_1468775972-495772

tw-kogler01-69-670_1468775985-5033150

Temat
Fun

Të afërta