Moment dramatik: Nëna e kërkon vajzën e saj të zhdukur nga sulmi në Nicë (Video+Foto)

Ky është një moment pikëllues kur një nënë e thërret vajzën e saj në mes të viktimave të sulmit në Nice qe ndodhi para disa ditësh ku një kamion hyri në mes të njerëzve duke lënë shumë të vdekur.

Video tregon se si kamioni erdhi me shpejtësi dhe goditi shume njerëz të gjithë u habitën nuk e dinin se çfarë po ndodhë, një nënë bërtiste Vajza ime vajza ime, ajo po përpiqej ta gjënë vajzën e saj pas sulmit, aty shihen shume njerëz në tokë të cilët kishin vdekur pasi kamioni I përplasi.

Temat
BotëLajme

Të afërta