Adelina shokon me pamjen e saj pa ‘make up’ (Foto)

Secila më e mirë se tjetra, dhe secila duke zënë vendet e bara në ballinat e gazetave për arsye qoftë muzikorë, qoftë për atë që ato paraqesin në publik. Por, si janë ato në jetën e përditshme, pa përgatitjen që pritet prej tyre?

Emra të mëdhenj të skenës sigurisht se kanë edhe jetën e tyre të përditshme, ku sigurisht se qëndrojnë pa ‘make up’, shkruan Magazina.

‘Make up’ ka një rëndësi shumë të madhe në paraqitjen e jashtme të artistëve si tanë ashtu edhe ndërkombëtarë, ku një numër i madh specialistësh të kësaj lëmie janë të përfshirë.

E njëra ndër artistet që ka befasuar të gjithë me pamjen e saj është Adelina Tahiri.

Në një fotografi që qarkullon në rrjetet sociale, Adelinën pa ‘make up’ nuk do ta njihni.

E ne i themi asaj të mos ndalet duke përdor ‘make up’.

adelina-tahiri1

Temat
Showbiz

Të afërta