Qentë më të mëdhenj në botë (Foto)

Nëse nuk e keni vërejtur, qentë e mëdhenj janë duke u popullarizuar çdo herë e më shumë.

Dhe pasi popullariteti i tyre po shtohet nëpër botë, ne kemi gjetur disa prej qenve më të mëdhenj në botë, të cilët nuk i keni parë më herët.

Disa prej tyre nuk ia kanë idenë se sa gjigand janë, që padyshim se do t’ju mahnitin, transmeton Gazeta Express.
A jeni gati për t’i parë këta qenë? Shikoni ata:

16-biggest-dogs-in-the-world6_1468691311-8795468

16-biggest-dogs-in-the-world_1468691239-5318869

16-biggest-dogs-in-the-world3_1468691256-8106038

16-biggest-dogs-in-the-world2_1468691247-1615599

16-biggest-dogs-in-the-world4_1468691264-8092556

16-biggest-dogs-in-the-world5_1468691302-1085402

bigstock-young-woman-cleaning-big-dog-45194914-1500x844_1468691326-4837292

Temat
Fun

Të afërta