Bëhet publik numrin ku mund të thërrasin kosovarët për ndihmë

Ministria e Punëve te Jashtme i këshillon te gjithë qytetaret e Kosovës që ndodhen në Turqi të qëndrojnë ne vendet ku janë.

MPJ ka bërë publik edhe një numër ku mund të thërrasin qytetarët e Kosovës për ndihmë.

“Sa me pak levizjës dhe t’i informojnë familjët e miqtë e tyre.

Për ndihmë qytetarve tanë, vecmas shumë pushuesve kosovarë, kemi vendosur në dispozicion një numer telefoni të Ambasades tonë në Ankara”,

Temat
BotëLajme

Të afërta