Partia FJALA: Mbështesim popullin, presidentin dhe qeverinë e Turqisë

Partia FJALA ka bërë me dije se është duke e mbështetur popullin qeverinë dhe presidentin e Turqisë.

Në një njoftim për media kjo parti ka bërë me dije se janë kundër grusht shtetit.
“Mbështesim fuqishëm Popullin, Presidentin dhe Qeverinë e Turqisë.

Kundërshtojmë fuqishëm “grusht shtetin” e organizuar nga një pjesë e ushtrisë turke. Ky grusht shtet është kundër popullit dhe vullnetit të tij.
ZOTIe ruajt popullin e Turqisë, ZOTI e ruajt Presidentin Erdogan”.

Temat
LajmePërgjithshmeVend

Të afërta