Erdogani u dërgon qytetarëve mesazh në telefona mobil

Presidenti turk, Tayyip Erdogan, u ka dërguar qytetarëve në Turqi mesazh në telefonat e tyre mobil, duke iu kërkuar atyre që të ngritën në këmbë për demokracinë dhe paqen.

Mesazhi, i cili u dërgua përmes “RT ERDOGAN”, dhe mbante emrin e tij të plotë, Recep Tayyip Erdogan, po ashtu u bëri thirrje njerëzve që të dalin në rrugë kundër “një kuadri të vogël.”/Gazeta Express/

Erdogan_1

Temat
BotëLajme

Të afërta