Shtëpia e Bardhë: Presidenti Obama po i ndjek zhvillimet në Turqi

Barack Obama është duke përcjell ngjarjet që po ndodhin në Turqi.
Ushtria turke tashmë ka deklaruar se ka marr pushtetin në Turqi, ndërkaq Kryeministria turke ka deklaruar se Qeveria akoma ka legjitimitetin, transmeton Gazeta Express.

Shtëpia e Bardhë ka njoftuar se presidenti Obama është i njoftuar me zhvillimet në Turqi dhe do të marr raporte për çdo gjë që do të ndodhë në shtetin turk./GazetaExpress/

Temat
BotëLajme

Të afërta